Vrijwilliger worden bij VVV Heuvelland
[[[["field2","not_equal_to",""]],[["trigger_integration",null,null,"MyMail"]],"and"],[[["field25","equal_to","Je bevestigt hierbij dat we je gegevens in ons adressenbestand mogen opnemen."]],[["show_fields","field3"]],"and"],[[["field25","contains","x"]],[["show_fields","field3"]],"and"]]
1 Step 1

Vrijwilliger? Graag!

Familienaamyour full name
Voornaamyour full name
Telefoonnummertel
Ik wens mij te engageren voorKies één of meerdere
Uw vraag of berichtmore details
0 /
Privacy!
Previous
Next

VVV Heuvelland
“vrijwilligers in actie”

De werking van VVV Heuvelland steunt op vrijwilligers
en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen.

 

  • VVV-Heuvelland beschikt over een keitoffe promocaravan.  De caravan wordt ingezet op evenementen binnen en buiten Heuvelland. Een toffe bende vrijwilligers en/of mensen van de Dienst Toerisme zorgen voor de bemanning. We promoten Heuvelland in al zijn aspecten, wat zeker ook ten goede komt aan de toeristische actoren.

     Om ons team uit te breiden, zijn wij op zoek naar enthousiastelingen die wat van hun vrije tijd  willen inzetten voor ons verrassend veelzijdig Heuvelland. Wij zorgen voor een korte opleiding. Zelf interesse of ken je misschien iemand, laat het ons weten via aanvraag formulier. Klik op de knop aan de linkerkant.

  • VVV-Heuvelland wil inzetten op “de beleving van het toerisme in Heuvelland” Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen die de beleving in beeld en woord kunnen brengen. We mikken hier zowel op de toerist, de toeristische actor, de inwoners en de evenementen in Heuvelland  en de veelzijdigheid van onze streek.  Foto, film, video zijn daarbij enkele pistes die beeldmateriaal moeten opleveren. Verhalen uit het leven gegrepen die het toerisme op een toffe manier belichten, vormen de basis voor het woordmateriaal Heb jij wat skills in beeld en woord? Zie je wat tijd vrij te maken voor Heuvelland? Of weet jij mensen die interesse hebben? Laat het ons weten via het aanvraag formulier.Klik op de knop aan de linkerkant.

  • VVV-Heuvelland zorgt ervoor dat vrijwilligers de balie van de Dienst Toerisme bemannen tijdens het weekend of op belangrijke feestdagen. We zoeken verder naar nieuwe mensen en voorzien een goede opleiding en een toffe sfeer. Zelf interesse of ken je misschien iemand, laat het ons weten via het aanvraag formulier. Klik op de knop aan de linkerkant.

  • Ons bestuur wordt bemand/bevrouwd door vrijwilligers die allemaal als toeristische actor actief zijn. Wij werken met een beleidsplan om, in positieve samenwerking met de Gemeente Heuvelland en de Dienst Toerisme, het toerisme in Heuvelland een handje te helpen. Graag hadden wij de 8 deelgemeenten vertegenwoordigd gezien in ons bestuur.
    Wij vergaderen een 8-tal keer op een jaar en hebben een aantal activiteiten die wij inrichten. Zie je het zitten om je schouders te steken onder onze projecten? Wil jij je ook voor anderen inzetten? Laat het ons weten via het aanvraag formulier. Klik op de knop aan de linkerkant.